HOROSCOPUL BANILOR. Nimic nu vine din cer, dacă nu știi să ceri

Berbec 

Poate fi o zi bună să scapi de o datorie către un prieten și să numeri banii pentru distracții. Încearcă să te ocupi de tine, azi, și lasă grijile pentru săpmâna viitoare. Este o zi bună să faci sport, să te plimbi sau chiar să călătorești. 

 

Taur 

Evită discuțiile neplăcute legate de bani sau de investiții riscante. Dacă ești atras de un proiect nou, azi trebuie să te gândești cum poate fi pus în fapte cu investiții mici, făcute treptat. Gândește o strategie care să reducă pierderile la zero. 

 

Gemeni 

Începe să îți meargă mai bine, dacă ai o afacere proprie, după cum arată Venus, mai ales dacă este o afacere legată de comerțul de sezon. Iar dacă ești tentat de investiții, gândește-te la sectorul imobiliar și fă o scurtă analiză a ofertelor. 

 

Rac  

Te grăbeşti să tragi linie și să obţii cât mai curând rezultate concrete după eforturile din ultima perioadă, dar nu vei avea un succes prea mare. Este posibil să apară întârzieri, să fie amânate o parte din proiecte și va fi nevoie de o schimbare. 

 

Leu 

Ești optimist cu privire la proiectele pe care le-ai demarat la început de iulie sau pe care le ai în plan pentru următoarele zile. Ai nevoie de energie pentru ele și mai ales ai nevoie de oameni care să te susțină, iar azi este o zi bună să îi aduci în preajma ta. 

 

Fecioară

Este o zi bună pentru analize, pentru discuții și negocieri. Inclusiv cu soția sau partenera de viață poți negocia azi diverse lucruri, pornind de la mici investiții necesare în casă, până la călătorii în străinătate care presupun un anumit risc.  

 

Balanță 

Nimic nu vine din cer, dacă nu știi să ceri! Dacă simți că te afli într-un impas financiar și nu vei ieși prea curând din el, încearcă să ceri ajutorul unui șef sau al unui partener care te poate susține o vreme mai îndelungată. 

 

Scorpion 

Fii ambiţios şi nu te mulţumi cu puţin! Vei avea şansa să obţii sau să realizezi mai multe, dacă eşti hotărât şi dacă eşti deschis să colaborezi cu persoanele care au experienţă în domeniu. Iar azi este o zi bună să socializezi la un pahar. 

 

Săgetător

Se anunţă mici neînţelegeri cu persoanele dragi, care iau decizii fără să te consulte. Dacă te pun în faţa faptului împlinit şi nu mai poţi schimba nimic, fereşte-te să încasezi tu pierderile. Fiecare trebuie să își asume greșelile făcute.

 

Capricorn

Este o zi bună să începi să lucrezi la un proiect nou. Nu mai amâna, chiar dacă este sâmbătă și alții se relaxează. Astrele arată că pentru tine este o zi excelentă pentru experiențe noi și mai ales pentru investiții pe termen lung.  

 

Vărsător 

Mercur anunţă o perioadă critică din punct de vedere financiar în următoarele zile. Încearcă să foloseşti banii astfel încât să nu înregistrezi nicio pierdere sau să amâni cheltuielile costisitoare pe care le ai de făcut. 

 

Pești  

Proiectele de viitor ale prietenilor tăi te-ar putea atrage să colaborezi cu ei. Va fi nevoie de multă imaginaţie, ca să nu contribui cu mulţi bani, şi de relaţiile pe care le mai ai în domeniu. Iar azi este o zi bună să negociezi și să analizezi totul. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed