Solista Valentina Ionescu, pe patul de spital, mai afectată de foame decât de COVID 19 ”Am slăbit enorm!”

Artista a făcut apel la prieteni să-i aducă ceva consistent de mâncare în perioada cât s-a aflat la spitalul de campanie de la ”Ana Aslan”, însă doar câțiva s-au dovedit înțelegători cu problema sa.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am dat seama de fiecare. Eu le spuneam că mor de foame și nu s-au oferit să ne ajute. Am slăbit enorm. Nu se gândește fiecare că oricine poate trece prin așa ceva și să fie în locul meu. Din păcate nu există solidaritate între prieteni. La noi lumea nu este educată să poarte mască și dacă le atragi atenția te jignesc sau te mai consideră și mincinos dacă le mai spui că ai avut Covid”, a mărturisit Valentina Ionescu  (45 ani) pentru Click!

Urmașul celebrilor ”Frați Petreuș” le cântă turiștilor în ograda sa. Și-a deschis o pensiune rurală

În spitalul de campanie în care au stat, pe lângă faptul că nu au avut mâncare pe bază de carne, preparatele nu le țineau de foame, bugetul pentru cele trei mese pe zi fiind mic, circa 10 lei de persoană. De aceea, medicii le recomandau să se bazeze pe pachetul de acasă, însă Valentina, neavând pe nimeni, lor nu a avut cine să le aducă mâncare de acasă.

”Eu și mai ales fiul meu am avut ceva mai ușor, dar erau persoane cu tuburi, unii cu plămânii uscați. A fost o experiență traumatizantă, nimeni nu trebuie să stea acasă, ci să se trateze la spital. Nouă ni s-a spus că am venit prea târziu, inițial tratându-ne acasă cu paracetamol. Nu a fost suficient, în ciuda formei ușoare pe care am avut-o”, ne-a declarat Valentina Ionescu al cărei tată a fost, de asemenea, tratat de COVI19.

”Întâlnirea muzicienilor” de anul acesta, un fiasco din cauza COVID 19. Puțini au avut curajul să vină la petrecere

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed