Ele sunt vedetele care candidează la alegerile parlamentare! Din ring, scena muzicală și de teatru, pe scena politică

Viitoarele alegeri parlamentare prefigurează o campanie electorală bogată în circ având în vedere că și fosta directoare a Circului Globus, solista Sanda Ladoși candidează. Vă prezentăm lista vedetelor care meg pe urmele lui Ion Dolănescu și Irina Loghin  și vor în parlament.

*Sanda Ladoși vrea un fotoliu de deputat! O recomandă experiența căpătată printre jonglerii, dresuri și clovni, în perioada în care a fost ursă de fostul primar, drept directoare la Circul Globus. Solista s-a înscris la Partidul Ecologist Român împreună cu Marcel Pavel care, la rândul său vrea să își încerce norocul la alegerile parlamentare din decembrie. S-a născut în Galați, a copilărit în Câmpulung Muscel, locuiește în Băneasa, București și figurează pe listele candidaților propuși pentru Camera Deputaților Mureș.

*Actrița Magda Catone își dorește să devină noul vice primar al sectorului 2. Respectabila actriță este susținută de PNL sub care a candidat și la alegerile locale.

*Cândva cel mai bun luptător român în sporturile de contact, Daniel Ghiță a luat-o pe urmele marelui boxer Vitali Kliciko (politician și primar al orașului Kiev) și a fost pus de PSD ILfov pe lista pentru parlament. Ghiță se remarcă prin postările de pe Facebook în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și militează împotriva purtării măștii. Din cauza asta a intrat deja în conflict cu la fel de noi săi colegi de partid,  medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

*Cunoscuta creatoare de modă Nusica Mircea este pe primul loc pe lista de candidați pentru Camera Deputaților (Pro România, Vrancea).

Lui Ciprian Rogojan, fostul percuționist din SISTEM, actualmente 2 Gents (alături de Doru Todoruț) îi e dor de zilele petrecute în Senat și speră iar un loc. Muzicianul a bătut toba în mai toate partidele principale (PNL, UNPR, PMP, PDL) se întoarce cu fața către PMP și candidează pentru un nou mandate în Senat.” În mandatul meu anterior, am inițiat proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor și violatorilor recidiviști. Pentru a stopa activități reprobabile precum violul sau pedofilia, acest proiect dă posibilitatea legală unui condamnat pentru una din cele două infracțiuni, să aleagă un tratament hormonal reversibil – numit castrare chimică – în schimbul reducerii perioadei de detenție. Acest proiect de lege a fost votat de senatori, însă mai trebuie să treacă și de Camera Deputaților”, își laudă activitatea Rogojan, fostul soț al Amaliei Ștefan, chitarista de la Blaxy Girls și fosta vedetă a emisiuni ”Neața cu Răzvan și Dani”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed