Paraziții lansează berea CAVOU! Se servește ”Rece ca mortu’”

Popularii hip-hoperi știu că textele lor au mers întotdeuna mână în mână cu o băutură. Pentru berea lor, băutură pomenuită în mai toate cântecele lor, Cheloo (Ștefan Ion) și Omblandon (Cătălin Ștefan Ion) și Freaka Da Disk (Petre Urdă) au intrat în parteneriat cu un specialist în manufactura berii nepasteurizatre și nefiltrate.

Astfel, anul acesta, Paraziții vor lansa propria bere, promovată în stilul lor caustic, prin sloganul: ”O bere rece ca mortu’”. Berea, una craft,  va fi făcută la o mică fabrică de la Târgu Mureș prezentă deja pe piața de profil cu alte tipuri de bere.

Se oferă cineva? Frumușica Geanina din Las Fierbinți nu-și găsește iubit nici în serial, nici în viața reală

Denumirea de ”Cavou” vine după ce, în urmă cu șase ani, Omblandon a lansat ”Moment publicitar 2”, care ar putea fi folosită drept una viitoarele reclame ale berii:

” Îți e alături în clipele grele/Te poartă în lumi neumblate/

Îți stinge setea ca’n alte sfere/Înbălsămând zile uscate de vară/

Berea CAVOU, rece ca mortu’.”

Printre greii muzicii care s-au ”aruncat” și pe piața băuturilor, lansându-și propriile beri ori vinuri, se găsesc Metallica, AC/ DC, Megadeth sau Iron Maiden (bere), Motorhead (whiskey, lansat în memoria liderului trupei, Lemmy Kilmister), Justin Timberlake (tequila) ori Jay Z (șampanie).

Reacția Andei Adam la criticile referitoare la mușchii săi. S-a săturat de cei care-i critică aspectul fizic

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed