La mulți ani, Loredana Groza! Diva pop împlinește astăzi 51 de ani și încă adoră să pozeze provocator /GALERIE FOTO

La mulți ani, Loredana Groza! Diva pop împlinește 51 de ani, vârstă la care arată mi bine ca la 20 de ani dovadă instantaneele fotografice cu care își răsplătește fanii.

Fire activă, solista simbol a noastră  arată impecabil datorită sportului și sfidează vârsta din buletin pozând mai provocator ca niciodată. Artista a profitat de pauza concertistică și de televiziune și, de la începutul anului, a fost într-o perpetuă vacanță, în Mexic, Statele Unite, Insulele Maldive. Și acum, de ziua sa, a ales să petreacă la mii de kilometri distanță.

La mulți ani, Loredana Groza!  Împlinește astăzi 51 de ani și are ce povesti. Motiv pentru care a lansat o carte autobiografică ce cuprinde povestiri emoționante din viața sa.

Cândva Blondy, astăzi REGINELE IMOBILIARELOR! Soțul Rus construiește 4500 apartamente, iar al Andreei Bănică a trecut de 100 apartamente

Construită ca o conversație în familie, cartea prezintă o radiografie indirectă a ceea ce ar fi putut fi numită “industria divertismentului” din anii ‘80 (cu cenzura, deplasările în străinatăte la festivalurile țărilor tovarășe și prietene, concertele pe stadioane etc). “Sentimente” este și o incursiune inedită în propria copilărie, o poveste reală despre cum poți deveni unul dintre cei mai mari artiști ai României, despre efortul din spatele celebrității si despre cât de multă putere îți trebuie să înfrunți etichetele pe care ți le pun oamenii când tu îți dorești din tot sufletul să fii diferit.

La mulți ani Loredana Groza! La 51 de ani, diva încă adoră să pozeze provocator

La mulți ani, Loredana Groza! ”Bună seara, iubito” (1988) a rămas cea mai cunoscută melodie a sa

Cariera Loredanei se întinde pe mai bine de 35 ani, cu sute de mii de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni tv, filme, albume vândute și nepieritoare hituri din muzica românească. ”Bună seara, iubito” (1988) a rămas cea mai cunoscută melodie a sa. Însă  drumul artistei a început mult mai devreme, la Onești. A început să cânte de la 3 ani și, în 1977, în prima clasă gimnazială a debutat ca actriță de teatru la casa de cultură din orașul său.

La mulți ani, Loredana Groza!  Primul premiu al divei pop fost la ”Cântea României”

A studiat vioara timp de 8 ani și a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri apar la „Forumul Național al Pionierilor”. În 1984 a fost admisă cu nota 9,95 la Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Onești, fiind prima pe liste. A câștigat Premiul I la Festivalul regional „Retorta de cristal” (1984), iar la nici 14 ani, la faza națională a concursului „Cântare României” de la Focșani, a fost remarcată de Jolt Kerestely, care au chemat-o la București să participe la preselecția concursului „Steaua fără nume”. Deși vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani, pentru a putea participa la acestă competiție, Loredana a fost nevoită să nu-și spună vârsta (avea 14 ani). A concurat cu Ramona Bădescu și Camelia Florescu. A câștigat „Steaua fără nume” în toate fazele lui, ultima etapă fiind în 1986. La 16 ani, în 1986, participă pentru prima oară la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia (27 – 31 august), unde câștigă „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria festivalului. “E ca un sport de performanță, trebuie să te antrenezi zi de zi”, spune Loredana despre ce a ales să fie.

Fostul juctor al naționalei, George Țucudean înscrie din nou, dar în afaceri! A investit 10 milioane de euro într-o potgorie

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed