Cum arată azi manechinele lui Ceaușescu. Sunt și la a doua tinerețe ”bombe sexy” /Exclusiv

Cum arată azi manechinele lui Ceaușescu. Până la dispariția Zinei Dumitrescu, frumoasele prezentărilor de modă dinainte de ’89 se mai  întâlneau la ziua ori evenimentele acesteia.

Marea doamnă a modei românești, care s-a stins din viață în 2019, reușea să le strângă laolaltă pe cele ale căror forme se găseau, în anii dinainte de Revoluție, pe orice ambalaj și afișe de reclamă la ciorapi ori lenjerie. Practic erau cele mai invidiate ”femei ale muncii” din comunism. Cele mai importante ”eleve” ale Zinei Dumitrescu sunt: Janine Ștefan (54 ani), Romanița Iovan (56 ani), Bianca Brad (54 ani),  Dana Săvuică (52 ani), Gabi Szilagi (52 ani) ori Maria Andrei (54 ani).

Cum arată astăzi manechinele lui Ceausescu: (st-dr) Dana Săvuică, Romania Iovan și Bianca Brad

Magda Pălimariu ridică temperatura. În cele mai sexy costume de baie, chiar ea încinge atmosfera!

Cum arată azi manechinele lui Ceaușescu. Erau cele mai invidiate ”femei ale muncii” din comunism

„Din 1986 până în 1991, am fost manechin. Câştigam bine – 2.800 de lei pe lună – plus colaborările la Casa de Modă Venus, adică încă 500 lei. Vorbim de un salariu echivalent cu salariul unui economist. Eu eram studentă pe vremea aceea la ASE şi mă gândeam că în momentul în care termin facultatea o să am mai puţini bani decât ca manechin”, a povestit Romaniţa Iovan, una din privilegiatele manechine din ”Epoca de Aur”.

Bianca Brad, odinioară manechin al casei de moda Venus, a jucat în filme, a prezentat emisiuni de televiziune, intr-o perioadă a cochetat și cu muzica * Dana Savuică a mers mai departe, fiind  prima care a avut curajul sa pozeze in editia romaneasca a revistei pentru adulti „Playboy”* Janine Ștefan, fosta soție a lui Adrian Sârbu locuiește de 17 ani la Paris cu fiica sa și s-a lăsat de modă.

Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio. El avea dublul vârstei iubitei sale

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed