Orban, atac puternic împotriva premierului Cîțu: „Să le ceară scuze cetățenilor”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat prim-ministrului Florin Citu ca, in urmatoarea lui declaratie publica, sa le ceara scuze romanilor „ca nu a avut curajul si onestitatea” sa ii informeze despre episodul de acum 21 de ani, cand a fost sanctionat in Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influenta alcoolului.

„Ii solicit colegului meu Florin Citu ca, in urmatoarea declaratie publica, sa le ceara scuze cetatenilor romani ca nu a avut curajul si onestitatea sa ii informeze despre acest episod intunecat din viata lui. Si ar trebui sa isi ceara scuze si fata de mine, ca nu mi-a marturisit niciodata ca a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului, in toate discutiile pe care le-am avut atunci cand a obtinut sustinerea mea pentru cele mai importante functii in stat”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Citu a declarat sambata ca niciodata nu trebuie amestecat alcoolul cu condusul si ca, dupa episodul de acum 21 de ani din Statele Unite ale Americii, si-a invatat lectia.

El a povestit ca in acea zi fusese ziua colegului sau de camera si consumase bere.

„Cred ca era o sambata, era 3 decembrie. Fusese ziua colegului meu de camera si de acolo veneam. Doar stiu ca am depasit, am baut indeajuns ca sa depasesc limita legala. In rest nu stiu exact… Cred ca bere am consumat. (…) Nu pot sa duc 7 – 8 beri, dar am baut ca sa depasesc limita legala si am fost oprit. Am recunoscut imediat ca am consumat bauturi alcoolice si am respectat toate procedurile legale pe care le aveam in statul Iowa”, a aratat seful Executivului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed