Dorian Popa a băgat o avere în pantofi. Are încălțări de 40.000 de euro! ”Valoarea lor a mai scăzut, dar au rămas la fel de frumoși”

Dorian Popa a decis să le arate fanilor cea mai lungă investiție a sa. Nu este vorba de casele pe care vedeta online-ului s-a apucat să le construiască ci de colecția sa de pantofi sport.

Inedită colecție căreia i-a rezervat o cameră din vila sa, spațiu unde stau laolaltă zeci de perechi de încălțări, multe de la branduri exclusiviste, de lux.

”Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este un unul dintre lucrurile care pe mine mă face fericit. Fie sau nu o investiție bună eu întotdeauna voi cumpăra adidași. Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși”, s-a lăudat Dorian Popa într-un vlog recent.

Cătălin Botezatu a dat 300.000 de euro pe un apartament în Dubai! Este la etajul 54

Dorian Popa a băgat o avere în pantofi. Are încălțări de 40.000 de euro! ” Valoarea lor a mai scăzut, dar au rămas la fel de frumoși”

Cele mai valoroasă ediție din colecția sa sunt pantofii sport de la Versace care, per total,  au costat peste 10.000 euro. ”Primii dintre cei Versace pe care i-am cumpărat, știu că îi are și Selly. Sunt extrem de greu de întreținut. O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”, continuă prezentarea actorul care mai are în colecție încălțări de lux, media de preț fiind de 1000 de euro perechea.

Probleme mari înaintea Galei Oscar 2022. Pe covorul roșu nu se calcă fără 2 teste PCR făcute înainte

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed