Pe ce i-a dat Adele lui Sylvester Stallone 58 de milioane de dolari

Adele, regina muzicii triste, este în culmea fericirii. Pe viitor va trăi precum Sylvester Stallone după ce i-a cumpărat starului hollywoodian casa. O treime din averea sa estimată a plătit artista pentru a se muta cu iubitul său, agentul sportiv Rich Paul.

Nu este o simplă simplă și un adevărat conac situate în exclusivistul Beverly Hills care fusese scos inițial la vânzare de către ”Rocky” la 100 milioane de dolari, apoi, după câteva luni a redus prețul la 85 de milioane de dolari.

Adele i-a plătit 58 de milioane de dolari lui Sylvester Stallone

Complexul are 1700 de metri pătrați-are 8 dormitoare și 12 băi, sauna,camera pentru masaj, camera de proiecție și sală pentru trabucuri- iar proprietatea se întinde pe 15.000 metri pătrați. Casa principală are 6 dormitoare și 9 băi, dar și un apartament  matrimonial format din 3 dormitoare și altul pentru personal.

Mulțumit de tranzacție, Sylvester Stallone (75 ani) a cumpărat o altă superproprietate în Florida. Adele Laurie Blue Adkins (34 de ani) are mai multe investiții în imobiliare în Beverly Hills. Dintre noii ei vecini fac parte vedete precum Eddie Murphy și Denzel Washington.

Ruby, cea mai excentrică și controversatră apariție la principala petrecere mondenă a anului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed