Andy Ghost a emigrat în Tenerife. Este emblematicul solist Altar, primul și cel mai longeviv grup heavy metal românesc

În 1991, Andy Ghost alături de Teo Peter Jr. au înființat prima formație de heavy metal din România. Și astăzi Alter continuă să activeze, fiiind cel mai longeviv grup de profil metal din România.
Însă viața lui Andy, pe numele său Pakay ”Pika” Csaba se împarte acum între două țări. La aproape 50 de ani, legendarul solist a hotărât să emigreze în Tenerife, Spania. Rockerul care a influențat generații de alte vedete ale genului heavy metal va urca în continuare pe scenă alături de Altar, dar la evenimente importante, cu buget care să permită deplasarea acestuia. Momentan emblematicul solist și organizator de evenimente se află în vacanță, în România.

Milionarul Dan Negru, despre cea mai valoroasă moștenire pe care o lasă copiilor săi: ”Le-am moștenit din tata în fiu”

Andy Ghost a emigrat în Tenerife. Este emblematicul solist Altar, primul și cel mai longeviv grup heavy metal românesc
Andy și soția sa, Laura Cozea, și-au vândut apartamentul din Cluj-Napoca inainte de a pleca în Insulele Canare.
Andy și Teo Peter jr. au înființat Altar în 1991. Consacrarea a venit în anul următor, nici o altă formație de la începutul anilor ’90 nu a avut impact atât de rapid. Formația clujeană a fost inclusă în turneului internațional ”Manic Depression Tour” (1994), alături de britanicii de la Anathema și americanii de la  Schnitt Acht. Trupa a dechis mari concerte în România și Ungaria precum Prodigy, Iggy Pop (Festivalul Sziget), Iron Maiden ori Kreator.

Băiatul lui Șerban Pavlu îi calcă pe urme. Joacă alături de tatăl său în noul serial Pro TV

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed