Medicul Monica Pop, reacție acidă privind vaccinarea anti-covid. Cum se oprește, de fapt, pandemie

Medicul Monica Pop este revoltată de efectele pe care pandemia de coronavirus le are asupra populației.

Aceasta i-a atacat în direct la Antena 3 pe cei care susțin că vaccinul anti-Covid este eficient, „Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?”, a întrebat aceasta.

Totodată, ea spune că singurul lucru care poate opri pandemia este testarea și izolarea.

„Pandemia se oprește prin testare și prin izolare până când testul devine negativ, pentru că nu e normal să ieși cu test pozitiv pe stradă. Fiecare om are imunitatea lui. M-am săturat de minciunile decidenților cu vaccinul care este atât de eficient.

Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare. La orice boală virală nu cred că e o soluție. Cuvântul imunizare care a fost folosit înseamnă că nu te mai îmbolnăvești că ești imun. Asta înseamnă”, a povestit doctorul.

În același timp a susținut că nu a existat transparență în comunicare în ceea ce privește această boală.

„Eu nu cunosc nici măcar o singură persoană care să fi spus că crede în ceea ce au prezentat chinezii din acest punct de vedere.

E mare lucru să ai curaj să spui lucrurilor pe nume, mai ales că încă o dată spun, n-a ieșit nimeni să spună, lăsând la o parte mizeriile și porcăriile mincinoase prezentate, dar nu despre asta vorbim. Vorbim despre boală, sigur că nu erau date foarte multe, sigur că nu știa lumea medicală foarte multe lucruri despre asta”, a mai adăugat Monica Pop.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed