Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane după 10 ani! Fosta vedetă Playboy este soție de multimilionar și mamă a patru copii

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane după mai mult de 10 ani. Una dintre cele mai frumoase românce în anii 2000, campionana aparițiilor Playboy a schimbat statutul său monden pentru cel ce mamă și soție.

Este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Miercurea Ciuc, cu o avere estimată înainte de pandemie la 60 milioane de euro. Brunetei i s-a îndeplinit visul (recent declara că și-ar dori să îmbrățișeze un proiect de televiziune). Fosta Miss România, acum în vârstă de 42 de ani, a publicat imagini din platou, însă fără să dea prea multe detalii. ”O să vă distrati! Când, unde? O să aflați în curând”, și-a pus pe jar admiratorii.

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane după 10 ani
Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane după 10 ani


Una dintre cele mai frumoase românce în anii 2000
, Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane după 10 ani

Zsolt Csergo și-a clădit o avere colosală din distribuția de echipamente pentru cazinouri și imobiliare. Soțul Nicoletei Luciu a ridicat în Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe și Odorheiul Secuiesc circa 500 de apartamente în ultimii 10 ani. Cu o avere colosală, Zsolt Csergo a făcut primii bani din ”păcănele”, după cum chiar el a povestit unei publicații dedicată iubitorilor cazinourilor Compania deținută de Zsolt aproape și-a dublat cifra de afaceri în urmă cu doi ani, în plină pandemie.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au trei băieți și o fată: Zsolt Junior (14 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (11 ani).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed