Adi Sînă alias Akcent face bani cântând la nunți faraonice, în India și Pakistan. Cât cere pentru un program!

Cândva vedetă a topurilor internaționale, Adi Sînă alias Akcent, face bani serioși cântând la nunți. Și aici dar mai ales în Turcia, India și Pakistan.

Adi Sînă, muzicianul ce a făcut din Akcent o formație românească de mare succes internațional, a renăscut unde nimeni nu s-ar fi așteptat. La 20 de de când a cunoscut popularitatea la scară largă, numele său încă face bani buni în sudul Asiei, India și Pakistan.

Două țări în care trăiesc circa 1,8 miliarde de locuitori, o piață colosală unde melodiile lui Sînă continuă să fie la modă și unde acesta a devenit un invitat ”exotic” la nunți faraonice. Însoțit de trupa sa, Akcent & The Wedding Crashers, vedeta călătorește constant în respectiva zonă a lumii și are și trei nunți pe săptămână.

Adi Sînă alias Akcent face bani buni cântând la nunți faraonice, în India! Cât despre onorariul său, unul însemnat pentru zona asiatică, circa 7000 de dolari pe program. Referitor la evenimentele la care cântă, Sînă spune că, în India, nunțile durează trei zile și sunt de-a dreptul fastuoase, media fiind de circa 1000 de invirați.

Akccent, în forma sa consacrată, aceea de boygroup (a fost cel mai longeviv grup masculin dance de la noi), s-a dizolvat în forma sa consacrată după 17 ani. Însă povestea a fost dusă mai departe de muzicianul ce a rămas o reală vedetă în India și Pakistan, două țări puternice însă aflate în conflict militar.

”Kyle”, ”Jokero”, ”I’m sorry”, ”That’s my Name” sunt succese lansate de Akcent care fac furori la nunți fastuoase, în India.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed