Alex Delea nu mai are niciun sfanț din cei 100.000 de euro câștigați la Survivor! ”Banii i-am investit într-o afacere care ne-a nenorocit!”

Viața lui Alex Delea nu s-a schimbat prea mult după ce a câștigat competiția Survivor 2022 și cei 100.000 de euro, Marele Premiu al reality show-ului.

Pentru prima oară recunoaște, banii primiți pentru efortul de a fi finalist al concursului după șase luni petrecute în jungle, au fost pompați într-o afacere păguboasă, pe care a înghițit-o falimentul în cele din urmă. Alex (27 ani)  a încercat să readucă pe linie barul mamei sale, dar, cu toate acestea afacerea a trebuit să fie închisă.

Alex Delea nu mai are niciun șfanț din cei 100.000 de euro câștigați la Survivor:”Eu am câștigat Survivor ca să ne salvăm familia, practic

Noi am avut un bar-restaurant pe Costa Brava, Spania. Cât am fost la Survivor, barul s-a închis și s-a luat un alt bar, unde s-a investit ceva, doar că nu prea a mers bine. Da, și s-au investit niște bani acolo. Cam mulți bani. Cam toși, așa, dar treptat. 10.000, 20.000, 40.000… S-au dus. Chiar vorbeam cu mama lucrul ăsta. Eu am câștigat Survivor ca să ne salvăm familia, practic. Mama își cheltuise toți banii deja și din barul pe care l-am avut pentru barul ăsta nou. S-au dus toți și practic am venit eu ca să nu intrăm într-o gaură de unde nu cred că am fi putut ieși. Cu ajutorul Survivor-ului, ne-am salvat de la o nenorocire pentru noi, în familie”, a povestit Alex Delea lui Jorge.

Alex Delea nu mai are niciun ban! ”Pot spune că banii i-am investit într-o afacere care ne-a nenorocit. (…) Este pentru prima dată când spun asta. Banii s-au investit într-o afacere care nu a mers. Dar nu îmi pare rău deloc. Asta e. S-a întâmplat, bine că am avut cum să remediem situația. Și acum ne axăm spre o nouă afacere.  Bine că datorită Survivor-ului, pe lângă premiu, am putut să fac bani și pe lângă”, recunoaște Alex Delea care a apucat să plătească avansul pentru un apartament în Capitală, și asta după ce a vândut apartamentul pe care mama sa l-a avut în Mangalia.

În prezent, atleticul tânăr se află din nou în Republica Dominicană, la Survivor All Stars, unde va încerca să lupte pentru un premiu cât mai consistent.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed