Alexia, fiica Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital. Urmează să fie operată!

0
11
Alexia, fiica Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital. Urmează să fie operată!

Populara influenceriță urmează să fie supusă unei operații de apedicentomie, procedura chirurgicală pentru îndepăratea apendicelui inflamat.

”Azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez”, a mărturisit Alexia într-un Instastory, în a recunoscut că are mari emoții pentru operație, fiind prima sa intervenție chirurgicală, cu anestezie completă.

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență! ”Sperăm ca evoluția să fie una favorabilă”

Alexia (20 ani) se declară foarte optimistă și convinsă că operația de apendicită va decurge așa cum trebuie. De altfel, familia îi este alături, așa cum era de așteptat, însăși mama sa a transportat-o la spital.

Și iubitul său, Mario Fresh a vizitat recent spitalul. În vacanță, după ziua iubitei sale, Mario a ajuns la camera de gardă a unui spital din Grecia fiind înțepat de un arici de mare. ”M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat. Am vreo 20 de înțepături”, și-a ținut la curent admiratorii iubitul Alexiei Eram.

Ecologista Paula Seling preocupată de viitorul planetei! ”Merg la cumpărături cu plasele mele. Vânzătoarele cred că sunt nebună”