Anca Serea a fost externată! Zilele trecute a ajuns cu ambulanța la spital. ”Am fost testată de Covid-19, rezultatul este negativ”

Vedetei de televiziune i s-a făcut rău în timp ce se afla la Varna, Bulgaria, cu soțul său, muzicanul Adi Sîna. Bruneta le-a povestit prietenilor virtuali că a simţit că nu îşi mai revine, nu putea să îşi mişte mâinile şi picioarele. A fost transportată cu ambulanța la spital, o zi mai târziu a fost reinternată la o clinică privată din București.

”Sunt puțin mai bine și, în sfârșit, am ajuns acasă! Sănătatea este cel mai pretios lucru din viața unui om. Iar ultima săptămână mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grija de tine. Nu doar pentru binele tău, ci si pentru al celor care depind de tine. O parte din voi știți că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problema de care știam, dar nu i-am acordat niciodata importanta cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin”, ne spune Anca Serea

 

”Simptomele pe care le-am resimțit de data aceasta au fost ca un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte multi prieteni s-au îngrijorat. Multumesc tututor pentru ca v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu”, țină să le mulțumească prezentatoarea ceor ce au întrebat-o de sănătate.

”Am primit multe întrebări legate dacă aș fi depistată pozitiv cu COVID-19. Nu, am facut acest test înainte sa mă internez. Am fost testată într-o secție tampon. Rezultatul testului a fost, din fericire, negativ”, a ținut să precizeze vedeta.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed