Andreea Esca împlinește 50 de ani și 28 la pupitrul știrilor Pro TV! ”Am o relație de iubire”

Luna acesta este una specială pentru Andreea Esca. Cea mai cunoscută știristă de la noi împlinește 50 de ani din care mai mult de jumătate (28 de ani) în care se află la pupitrul știrilor Pro TV.

Cu excepția concediilor, vedeta a fost aproape nelipsită din programele postului unde este considerată emblemă de la începuturile popularei stații de televiziune. ”O relație de iubire”, așa cum nu se sfiește să recunoască vedeta despre cât contează echipa care i-a fost prima familie.

”Bună seara, România. Bună seara, București. Pro TV vă salută! Sunt Andreea Esca”, au fost primele cuvinte ale Andreei Esca, în direct 1995. Expresie de a rămas în istorie.

”Nu mi-am dat seama când au trecut anii. Pentru că mi-a plăcut, pentru că m-am obişnuit, pentru că nu e plictisitor, pentru că, pentru că… Dar mai presus de orice, pentru că suntem o gaşcă. Noi, ăştia de la ştiri.

Andreea Esca împlinește 50 de ani și 28 la pupitrul știrilor Pro TV! ”Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show”

Între timp, desigur că mulţi au venit şi au plecat, emisiunile de dinainte, dintre şi după jurnale se mai schimbă, dar există acest miez care păstrează direcţia, spiritul şi sufletul, sau cel puţin asta ne dorim. Şi ştiţi ceva, de multe ori şi cei care pleacă, rămân cu mare parte din suflet aici pentru totdeauna”, a spus Andreea Esca.


La PRO TV, Andreea Esca are contract pe perioadă nedeterminată și nu are de gând să se retragă prea curând de la pupitrul știrilor. „Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla”, adaugă Andreea Esca, care recunoaște că, chiar și după 28 de ani rămâne extrem de exigentă cu colegii săi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed