Inna, prima româncă pe scena Tomorrowland, cel mai mare festival din Europa. 200.000 de spectatori au aplaudat-o!

0

Inna prima solistă româncă ce a cântat Tomorrowland. Este cel mai mare festival din Europa și unul dintre cele mai mari din lume.

Invitația de a cânta la megafestivalul ce strânge anual circa 600.000 de spectatori, vine ca o încununare a celor 13 ani de succes global și prezență continuă pe marile scene ale lumii. A ajuns în Belgia ca o adevărată vedetă, cu un avion privat și a avut la dispoziție un Ferrari.

Solista, pe numele său Elena Alexandra Apostoleanu a fost invitata lui Timmy Trumpet, unul din cei mai în vogă deejay la nivel mondial, numărul 9 în Top 100 DjMag, împreună cu care românca va lansa o nouă melodie.

Inna, prima româncă pe scena Tomorrowland

Inna, prima româncă pe scena Tomorrowland, cel mai mare festival din Europa

 ”A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike” a spus românca ce are o avere estimată de circa 15 milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth.

Tomorrowland se desfășoară pe trei weekenduri (15-17, 22-24 și 29-31 iulie a.c.) și are loc în zona orașului belgian Boom. 16 scene sunt plasate pe o suprafață de 75 de hectare.

Cântăreață cu aproape 7 milioane de abonați ai canalului său de YouTube (una dintre cele mai urmărite artiste românce la nivel internațional), Inna a avut câștiguri pe măsura popularității sale și a investit bani serioși tot în domeniul muzical. Recent a ”împlinit” un miliard de vizualizări YouTube și streaming-uri pe care i-a sărbătorit cu mult fast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.