Andreea Raicu se prezintă goală, fără secrete, înainte de 47 de ani /FOTO! ”Am început anul în India”, ține să ne anunțe vedeta vegetariană și practicantă de yoga

Andreea Raicu se arată goală, înainte să împlinească 47 de ani! Vedeta de televiziune a arătat admiratorilor săi cum yoga și viața de vegetariană și-au pus amprenta pe silueta sa  zveltă căci, pentru vârsta pe care o are arată senzațional.

Raicu, a cărei activitate s-a mutat în online, dar este de găsit și prin intermediul magazinului său vestimentar recent deschis într-o zonă bună a Capitalei, își împărtășește atitudinea sa față de frumos, declarându-se împăcată cu propriul corp, însă subliniind că frumusețea vine din echilibrul interior.

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, încă în clasamente chiar dacă împlinește în curând 47 de ani, Andreea Raicu face de face și reușește constant să iasă în evidență chiar dacă nu postează prea des iar ieșirile sale în spațiul monden sunt atent drămuite.

”Mi-au spus diverși oameni că pare că m-am plictisit de social media și mă gândesc că poate și unii dintre voi simțiți la fel. Voi fi sinceră pentru că am promis că voi fi mereu așa. Voi vorbi din cele două poziții diferite în care mă aflu, cea de creator de conținut și cea de consumator de social media. Nu este vorba despre plictiseală, ci despre o nevoie. Am început anul în India, unde mi-am reamintit cât de minunat este  să fii înconjurat doar de oameni care trăiesc conștient, care sunt prezenți cu totul, care te ascultă,  care te văd și te simt, cu care poți avea conexiuni reale”, și-a expus punctul de vedere Andreea Raicu.

 Andreea Raicu se prezintă goală, fără secrete, înainte de 47 de ani! ”Aceasta este nevoia mea, atât de la relațiile față în față cu prieteni apropiați, dar și cele cu voi, cei care urmăriți pagina mea. Am nevoie ca aceste conexiuni să fie  autentice, firești și în ritmul în care simt să se întâmple. Nu este vorba despre cantitate, de content doar de dragul conținutului, de milioane de filmulețe pe fast-forward, despre genți, haine și vacanțe scumpe, ci despre viața adevărată, așa cum se desfășoară ea și în ritmul în care se desfășoară”, adaugă fosta vedetă de televiziune, actualemente influenceriță și anteprenoare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri