Angajaţii unei firme de fast-food au intrat cu camionul în Parcul Kiseleff şi au amplasat ilegal un chioşc / Clotilde Armand: Nu repetaţi ce a făcut patronul acestei societăţi fast-food pentru că riscaţi amenzi usturătoare – VIDEO

”Angajaţii unei firme de fast-food au intrat noaptea trecută cu camionul în Parcul Kiseleff şi au amplasat ilegal un chioşc. Deşi nu aveau niciun aviz, au pus toneta pe alee şi parţial pe spaţiul verde, în dispreţul legii şi al bunului simţ”, a scris, vineri, pe Facebook, Clotilde Armand, publicând imagini suprinse în zonă.

Primarul din Sectorul 1 anunţă că echipele Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi ale Poliţiei Locale Sector 1 au ridicat toneta vineri dimineaţă.

”Proprietarii camionului şi ai chioşcului vor primi amenzi maxime pentru încălcarea legislaţiei privind autorizaţiile de desfăşurăre a activităţilor în parcuri, de mediu şi de circulaţie. Aviz amatorilor, nu repetaţi ce a făcut patronul acestei societăţi fast-food pentru că riscaţi amenzi usturătoare, iar toneta o să ajungă în depozitele ADP Sector 1”, a mai scris Armand pe Facebook.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed