Antreprenor.net: Apa care face minuni

“Un vis împlinit. Am senzaţia ca toată viaţă am studiat şi am muncit pentru a reuşi să creez aceasta companie”, spune Rucsandra Hurezeanu, cea care a creat primul brand autohton de dermocosmetice, Ivatherm. În patru ani, aceasta a reuşit să aducă Ivatherm, singurul brand în producerea caruia se foloseşte apa termală Herculane, în topul primilor patru jucatori de pe piaţa autohtonă, ţinând pasul cu producători internaţionali recunoscuţi, precum Avene sau Vichy.

Un portofoliu de şase produse şi 15 angajati. Acestea au fost, în urmă cu patru ani, primele elemente ale afacerii Ivatherm. “Ideea mi-a venit dintr-o pasiune veche pentru cosmetice, pentru texturile cremelor şi parfumurile lor. Compania a fost creată în 2005, fiind convinsă că este posibil să formulăm produse moderne şi sigure care să prevină şi să trateze cu succes problemele dermatologice”, povesteşte Rucsandra Hurezeanu.

Află cum a ajuns compania Rucsandrei Hurezeanu în topul primilor patru jucători din industria autohtonă de profil pe Antreprenor.NET

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed