Au făcut „dubla” de aur! 

Bianca Mei-Roșu și Eduard Ionescu și-au adjudecat câte două medalii de aur la Campionatele Naționale de Tenis de masă, la tineret 

Timp de două zile, jucătorii românii de tenis de masă  la categoria tineret și-au disputat medaliile naționale într-o competiție acerbă, desfășurată la Complexul de la Izvorani. 

Cum era de așteptat, sportivii care fac parte din loturile „tricolore” au dominat concursul la toate probele: simplu, dublu și dublu mixt.  

Concret, cel mai bun junior al României și component al echipei de seniori, Eduard Ionescu, a cucerit două medalii de aur și una de bronz. Tenismanul legitimat la CSA Steaua București l-a devansat pe Horia Ursuț de la CS Rapid, iar podiumul a fost completat de Darius Movileanu (CSA Steaua) și Andrei Tomică (CSM Focșani). Edi Ionescu s-a impus și la dublu mixt, alături de Ioana Sîngeorzan de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, iar la dublu masculin a luat bronzul împreună cu Darius Movileanu, coechipierul său de la CSA Steaua. 

La feminin, performera Campionatelor Naționale de Tineret a fost Bianca Mei-Roșu, de la LPS NR Constanța. Campioana europeana U21 în acest an, tânăra de 16 ani le-a depășit pe Ioana Sîngeorzan, de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud,  Camelia Mitrofan (CSM Constanța) și Alesia Sferlea (CSM Arad), care au ocupat locurile doi și, respectiv, trei. De asemenea, Bianca Mei-Roșu a luat aurul și la dublu, alături de colega ei de la Constanța, Andrea Teglas, iar în proba de dublu mixt a cucerit medalia de bronz cu partenerul ei, Dragoș Bujor (CSA Steaua București). 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri