Au început MIZERIILE de campanie! USR PLUS acuză PSD că împrăștie clipuri cu ”voluntari gay”

Un clip video distribuit pe Facebook arată o falsă echipă de campanie USR PLUS huiduită de locuitorii din Voluntari. În clip apar mai mulți bărbați cu peruci de femeie, cu pantalonii decupați în zona feselor și tricouri inscripționate USR PLUS, care ar fi huiduiți de locuitori.

 

Alianța USR PLUS a condamnat ”înscenarea murdară” și acuză PSD că ar fi realizat imaginile.

 

 

”Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze”, se arată într-un comunicat al alianței.

 

Mai mult, USR PLUS susține că imaginile ar fi fost filmate pe strada Amza Pelea din Voluntari, în spatele Primăriei din Voluntari.

 

Primăria Voluntari de condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

 

”PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, mai arată alianța.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed