Așa tată, așa fiu! Băiatul lui Bănică jr., noua vedetă a TVR

Moștenitorul lui Ștefan Bănică Jr., merge pe urmele tatălui său și duce tradiția mai departe pe scena teatrului dar și prin intermediul micilor ecrane.

Radu Ștefan a semnat cu televiziunea publică pentru o nouă emisiune-concurs de talente, ”Vedeta familiei”! Noua  producție de televiziune va începe weekendul viitor la TVR1.

Student în ultimul an la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, Răducu, băiatul cel mare al Ștefan Bănică Jr. a urcat de multe ori pe scena operetei, Teatrului de Comedie dar și a Teatrului Național din București și a a avut participări la showurile găzduite de Antena 1 ”Te cunosc de Undeva”, dar și la ”Chefi la cuțite!”.

Așa tată, așa fiu! Băiatul lui Bănică jr., noua vedetă a TVR! 

 În noua emisiune, Radu Ștefan Bănică va fi jurat, alături de popularele soliste Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița.

Băiatul lui Bănică Jr. este și anteprenor. La doar 20 de ani și-a deschis propria cafenea, afacere pe care vrea să o dezvolte. Și tatăl său a avut investiții făcute în construcții, mai precis un bloc de locuințe, pentru care s-a îndatorat enorm la o bancă.

”Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe o cafea, un brunch și -de ce nu- un pahar de prosecco”, își îmbie clienții băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed