AcasăExterneBenzinăriile din Ungaria impun restricții inclusiv pentru clienții maghiari! LukOil ar putea...

Benzinăriile din Ungaria impun restricții inclusiv pentru clienții maghiari! LukOil ar putea închide unele stații

Benzinăriile Lukoil permit alimentarea a doar 20 de litri pentru fiecare autoturism, iar la stațiile Mol se permite o singură alimentare pe zi. Măsurile sunt luate din cauza stocurilor mici de combustibili din această țară, anunță Transindex.

LukOil permite alimentarea a doar 20 de litri în cazul stațiilor de joasă presiune, iar la cele de înaltă presiune se permite alimentarea a 150 de litri, a declarat operatorul rețelei, Normbenz Magyarország Kft..

Proprietarul a mai spus că investighează în permanență posibilitatea suspendării funcționării unor unități. Societatea s-a interesat și de posibilitatea de a crește prețul oficial de 480 HUF pe litru, pentru ca rețeaua să atingă rentabilitatea pentru distribuția de benzină și motorină cu preț limitat.

Întrucât prețul de achiziție pe piața internă și prețul de consum sunt aceleași, toate costurile de exploatare sunt suportate de Normbenz Magyarország Kft., care operează stațiile de alimentare, a anunțat compania, care a adăugat că un calcul exact este problematic, deoarece prețul serviciilor de utilități este în continuă creștere.

Din același motiv, rețeaua Mol a anunțat că autoturismele pot fi alimentate o singură dată pe zi, indiferent de prețul la care cineva cumpără combustibil de la benzinărie.

Decizia actuală înseamnă că nu poți cumpăra combustibil la Mol mai mult de o dată pe zi, nu doar pentru 480 HUF, ci și pentru un preț mai mare.

Asociația Benzinăriilor Independente susține însă că este imposibil să se respecte această regulă, în practică.

Scopul restricției este de a se asigura că aprovizionarea țării este asigurată și că toată lumea primește combustibil, anunță compania.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.