Blejnar, ANAF: Sunt convins că mâine nu vor fi angajaţi care să protesteze

‘Sunt convins că nu vor fi mâine angajaţi care să protesteze. Desigur, vor fi nemulţumiţi, pentru că un număr de angajaţi nu vor lua stimulente pentru august pentru că n-au reuşit acele să îndeplinească criterii de performanţă. Nu putem să continuăm acel mecanism de acordare preferenţială doar pentru că au salarii mici. Acest lucru a fost deja corectat’, a explicat Blejnar, la un post privat de televiziune.

 

Blejnar a afirmat că, marţi,o serie de angajaţi au ieşit pe holuri, bucuroşi de aprobarea în Parlament a Ordonanţei 1/2010, care are amendamente privind introducerea unei medii a stimulentelor în salariul de bază, şi erau „maxim 20 de persoane care doreau să încerce din nou o presiune asupra noastră să le acordăm stimulente ca ajutor social, pentru toţi angajaţii, de la director la ultimul angajat”.

 

„Le-am explicat ca această metodă de distribuire pe criterii sociale s-a încheiat, că începând cu luna noiembrie, sau chiar o parte din octombrie, stimulentele vor fi introduse în salariul de bază, urmând ca, pentru august, septembrie şi o parte din octombrie să acordăm stimulentele în funcţie de criteriile de performanţă. Oamenii au înţeles şi, ca urmare, nu mai e nimeni acolo”, a mai spus Blejnar.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed