x


 • EUR
  4.5841
  USD
  3.9032
 • 20° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  50%
  Presiune

  34203 hPa
string(9) "lifestyle"

Brigitte Macron, într-o ţinută îndrăzneaţă la prima ieşire importantă ca Primă Doamnă a Franţei

Dacă ar fi fost o altă Primă Doamnă care să o eclipseze pe Melania Trump, la Bruxelles, aceea nu putea fi decât franţuzoaica Brigitte Macron.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 28.05.2017, 9:11 | Actualizat: 28.05.2017, 9:11

Recent instalată la palatul Elysee, Macron a reuşit să câştige rapid reputaţia de “fashionista” a Parisului, după ce a i-a cucerit pe francezi, şi nu numai, cu ţinuta împrumutată de la Louis Vuitton, cu bobul lung, cu aerul modern nonşalant, pe care l-a afişat, dar în acelaşi timp elegant. Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru a i se acorda rapid eticheta de “chic parizian”.

 

2940916

 

Pe de altă parte, look-ul elegant şi spectaculos al Melaniei Trump nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind confirmat în ultimele săptămâni prin ţinutele alese de Prima Doamnă a SUA, în primul turneu oficial în străinătate al soţului ei.

 

Cu costumele strânse în talie, ultra feminine sau cu rochiile din dantelă, la o primă impresie Melania Trump ar câstiga un duel al ţinutelor vestimentare, scrie The Telegraph.

 

Pentru întâlnirea de la Bruxelles, Melania Trump a ales un costum din piele beige, creat de casa de modă belgiană Maison Ullens, o mişcare îndrăzneaţă, ar spune mulţi.

 

În schimb, Brigitte Macron a optat tot pentru brandul francez Louis Vuitton, de care a devenit foarte apropiată. Aceasta a ales o rochie neagră, afişând un aer lejer, complet opus faţă de Melania.

 

Spre miezul zilei, Prima Doamnă a Americii a optat pentru schimbarea vestimentaţiei la întâlnirea cu soţiile liderilor participanţi la reuniunea NATO, printre acestea numărându-se Ermine Erdogan (Turcia) sau Amélie Derbaudrenghien (Belgia). Melania Trump a ales o rochie din dantelă neagră de la Dolce and Gabbana. La rândul ei, Brigitte Macron a păstrat aceeaşi ţinută.