Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă! ”Este violent. Am făcut-o pentru siguranța copiilor”

Fostul model (41 ani)  a anunțat despărțirea la un an și cinci luni de la căsătoria lor, argumentând că nu poate să trăiască lângă o persoană agresivă. Bruneta arată cu degetul familia soțului său, care îl influențează pe acesta

Flrin Pastramă și Brigitte Sfât s-au aproapiat anul trecut, în timpul reality show-ului ”Ferma” (Pro TV). Cei doi s-a căsătorit civil pe 27 mai, 2019.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, este de părere Brigitte, care preferă să spună stop căsniciei pentru siguranța ei și a copiilor ei. Florin Pastramă s-a dovedit a fi violent în repetate rânduri, nesfiindu-se să-și ”altoiască” soția și în public. ”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte.

Alex Bodi, vizitat de mascați! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu anchetat într-un dosar de proxenetism

După ce imaginile în care Brigitte Sfât era târtă pe jos și înjurată de actualul său soț în parcarea unui supermarket au făcut înconjurul media, la acel moment, tot ea i-a scuzat acestuia ieșirea violentă spuncând că …l-a enervat. În urmă cu câteva luni au apărut alte filmări în care Florin Pastramă o înghesuise pe Brigitte într-un colț al unei fast foods. ”Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu! Ce e așa grav.  Alții își omoară nevasta și o bagă în spital. Dă-mi un exemplu din televiziune care își ține soția în puf. Respectă-mă și te respect. Ce mare violență? Aia e violență? Eu sunt țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie, bărbatul e bărbat. Nu mă dai tu pe mine jos de la volan că nu știu să conduc”, este explicația dată de Pastramă.

După exemplul lui Mike Tyson, Sandu Lungu are propria băutură energizantă! ”Am făcut-o cu ce mi-am dorit, vitamine și ginseng”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed