Câciu: Cu ajutorul fondurilor europene, Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire, cu o suprafaţă generoasă de peste 100.000 de metri pătraţi

„Institutul Clinic Fundeni! Investiţie de 500 milioane euro prin Programul Sănătate, fonduri europene. Dincolo de cifre, de contracte, de proiecte, sunt oamenii şi binele pe care-l fac finanţările europene pentru toţi românii. Spuneam săptămâna trecută că cele mai mari valori contractate se înregistrează în cadrul Programului Sănatate (cca 2 mld eur) şi Programului Dezvoltare Durabilă. Astăzi vreau să vă arăt concret, ce înseamnă aceste valori, printr-un exemplu concret: Institutul Clinic Fundeni. Cu ajutorul fondurilor europene, Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire, cu o suprafaţă generoasă de peste 100.000 de metri pătraţi. Aici vor fi centralizate toate activităţile de transplant, oferind o şansă la viaţă mai multor pacienţi”, a scris Adrian Câciu, luni pe Facebook.

 

El a mai spus că „investiţia este semnificativă, depăşind 500 de milioane de euro, şi reflectă angajamentul nostru de a oferi cea mai bună experienţă medicală posibilă”.

 

„Scopul este de a crea un spaţiu modern, confortabil şi propice vindecării, astfel încât pacienţii să se simtă în siguranţă şi bine îngrijiţi, beneficiind de cele mai noi metode de diagnostic şi tratament. Noul corp de clădire va facilita atât o creştere a capacităţii de tratare, cât şi o dezvoltare semnificativă a cercetării şi inovaţiei medicale. Va avea un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea de activităţi educaţionale, contribuind la formarea continuă a personalului medical. Sunt convins că noul corp de clădire va transforma Institutul Clinic Fundeni într-un centru de excelenţă medicală, oferind o experienţă de top şi contribuind la o Românie mai sănătoasă”, a mai spus ministrul PSD. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed