Cardurile Bancpost vor fi oprite temporar (video)

Potrivit unui comunicat, toate tranzacţiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reţeaua băncii, precum şi prin POS-urile Bancpost aflate la comercianţi vor fi suspendate după miezul nopţii până dimineaţă la ora 10.00. Nici aplicaţia ‘Fastbanking’ nu va funcţion în tot acest interval de timp.

Bancpost a precizat că în acest week-end va efectua o primă etapă dintr-un proces amplu de îmbunătăţire a sistemului informatic.

După efectiuarea acestor îmbunătăţiri, clienţii Bancpost ar trebui să îşi poată plăti facturile pentru serviciile de utilitate publică cu orice card de debit emis de Bancpost la toate bancomatele din reţeaua băncii.

Titularii de conturi prin care îşi încasează salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua ordine de plată, plata facturilor de utilităţi, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate în lei şi prin carduri de credit. În plus, clienţii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghişeele băncii fără să fie nevoie să folosească în acest scop cardul de debit.

Bancpost este membră a Eurobank EFG Group, care are o reţea de peste 1.600 de sucursale şi puncte de vânzare, precum şi canale alternative de distribuţie.

Urmăreşte pe Money WebTV toate ştirile video şi emisiunile The Money Channel

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed