Câți bani ia Horia Brenciu pentru un eveniment privat! Dincolo de onorariu și alte cheltuieli, care sunt condițiile pentru ”calificare”

Din vedetă de televiziune, experiența și calitatea sa de entertainer l-au dus pus Horia Brenciu în topul celor mai solicitați artiști în zona evenimentelor private.

 Brenciu (50 de ani) și a sa formație nu cântă oriunde și la oricine, numai la evenimente de mare ștaif, în locuri agreate, la oameni cu recomandări și care nu negociază condițiile.

 Onorariul cerut, unul pe măsura popularității sale: începe de la 13.000 de euro (trupă sa clasică formată din opt instrumentiști și soliști) pentru un recital de circa 50 minute și poate să ajungă și la 20.000 de euro, cu formula extinsă HB Orchestra, întâlnită la spectacolele sale speciale de la Sala Palatului. Pentru spectacolele publice, Horia Brenciu are un preț modificat.

Câți bani ia Horia Brenciu pentru un eveniment privat! Alături de Andra, Loredana și Smiley conduce în topul artiștilor agreați în high life-ul autohton

În oricare plan tarifar se adaugă transport, diurnă, cazare și cheltuieli pentru respectarea rider-ului tehnic specificat de cel mai entertainer dintre cântăreți.

Percepe un tarif generos însă artistul și-a clădit un portfoliu și un renume bun în rândul high life-ului autohton, cu o clientelă premium.

Alături de Loredana, Andra, Smiley & Band, Petre Geambașu Band și exclusiviștii Holograf, Horia Brenciu & HBOrchestra completează clasamentul din liga artiștilor care împart felia evenimentelor private cu buget.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed