Ce sumă colosală a dat Deliric pe inelul de logodnă al Innei! A costat aproape cât o vilă

Inna și Deliric, dragoste de milioane. Amândoi faimoși și îmbogăți de pe urma muzicii și populariții de care se bucură, nici că se putea ca hip-hoperul se zgârcească pentru un moment de o semnificație emoțională aparte. Acela de a-și impresiona iubita totodată de a-i cere mâna cu ajutorul unui inel impresionant.

Având în vedere averea strânsă în mai mult de 10 ani de când se află în galeria vedetelor recunoscute la nivel internațional, nici că putea ca solista fi impresionată de un inel mai ieftin de 100.000 de euro.

Ce sumă colosală a costat inelul de logodnă al Innei!

Acestă sumă colosală ar fi plătit-o hip-hoperul Deliric pe bijuteria cu un brilliant rar, comandată din Irlanda. Deliric, pe numele său Răzvan Eremia, are o avere frumușică de pe urma propriului brand vestimentar, unul extrem de popular între tinerii din România.

Inna (Elena Alexandra Apostoleanu), care a făcut o avere evaluată la circa 20 de milioane de euro, este decisă să facă pasul cel mare cu iubitul și, mai nou, asociatul său.

”Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto (Răzvan Eremia-n.r) m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, spune Inna, pe numele său Elena Alexandra Apostoleanu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed