Cel mai scump penthouse din lume s-a vândut cu 136 de milioane $ și nici nu a fost construit. Cum va arăta!

Cel mai scump penthouse din lume s-a vândut la stadiul de proiect! Proprietarii, care sunt din Europa de Est, au plătit 136 de milioane de dolari pe promisiunea că viitorul superapartament va fi cunstruit.

Situat în cea mai scumpă zonă a Dubai-ului, metropola care cuprinde cea mai activă piață imobiliară de lux din întreaga lume, penthouse-ul se desfășoară pe 2000 mp, va fi situat la etajul 71 al viitorului ansamblu ce va purta numele de Como Residences, va avea piscină tip 360 grade, cinci dormitoare și cele mai luxoase dotări. Cel mai scump penthouse din lume va fi poziționat în exclusivista insula artificială Palm Jumeirah construită pe mare și va avea vedere și spre Burj al Arab și Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume.

 

Cel mai scump penthouse din lume s-a vândut înainte să fie construit! În ciuda sumei colosale, proprietarii vor primi cheile imobilului abia în 2017 când, dacă totul merge conform planului, va fi livrat proprietarilor blocul.

Como Residence va avea câte un apartament pe fiecare nivel, lifturi private, iar prețurile de pornire sunt de  5,7 milioane de dolari pe apartament. Agenția care a intermediat vânzarea nu a dezvăluit identitatea proprietarului apartamentului deocamdată inexistent.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed