Cele mai scumpe telefoane mobile din lume! Cum arată mobilul de 48 milioane $

Cele mai scumpe telefoane mobile din lume! Cum și așa gamele premium de telefoane mobile n-au fost niciodată ieftine, câțiva bijutieri celebri s-au gândit să prepare smartmobile de ultimă generație pentru buzunarul unor clienți extravaganți.

Așa a apărut un iPhone 6, în valoare de 48 milioane de dolari. Denumit Falcon SuperNova Diamond, primul model a fost inclus în Cartea Recordurilor (Guiness Book) și, dovadă că sunt clienți putred de bogați, s-au mai făcut încă două exemplare. iPhone-ul este din aur și platină, plin cu diamante vine la pachet cu o pereche de căști care costă nu mai puțin de 300.000 de dolari. Tot pe comandă se poate face și alte variante de SuperNova mai ieftine, de 32 milioane de dolari. Pe lângă zecile de diamante, telefonul cu carcasă din platină dispune și de o tehnologie de prevenire a pirateriei informatice.

Cele mai scumpe telefoane mobile din lume!!

Ceva mai ieftin este un Stuart Hughes iPhone Elite Gold (9,4 milioane dolari), făcut din  500 de diamante si aur de 24 carate

Pe locul trei în topul celor mai scumpe telefoane mobile din lume se află un  Goldstriker iPhone 3GS Supreme – 3.200.000 $, apoi iPhone 3G Kings Button (2.500.000 $), Diamond Crypto Smartphone – 1.300.000 dolari și Gresso Luxos Las Vegas Jackpot (1.000.000 dolari). Doar trei persoane de pe întreg mapamondul se bucură de acest telefon făcut din 180 grame diamante aurii și negre, fiecare de 45,5 carate.

Cel mai scump Vertu Signature Cobra, telefonul bogaților din anii 2000, costă în prezent circa 310.000 dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed