AcasăMoney&PeopleCine este iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Cine este iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Cine este noua iubită a lui Jeff Bezos. După ce a scăpat de procesul de divorț, nu unul oarecare ci cel mai scump divorț din lume, miliardarul nu-și mai ascunde iubita, Lauren Sanchez.

Trecut prin emoțiile zbor istoric pe orbita Pământului, unde a ajuns cu propria sa navetă, New Shepard, fondatorul Amazon (57 ani) a fost așteptat la sol de iubita sa care l-a întâmpinat cu căldură după cele 11 minute de zbor și circa 2 minute de imponderabilitate. Lauren Sanchez l-a strâns puternic în brațe când a coborât din capsula în care a călătorit cu fratele său, Mark Bezos. Dar și Wally Funk (82 ani), prima femeie inspector al Agenției Federale Aeriene și Oliver Daemen (18 ani).  2019, anul în care Jeff Bezos a divorțat de romanciera MacKenzie Scott a fost și anul în care Lauren Sanchez (51 ani) a divorțat de Patrick Whitesell. Cel care, practic, i l-a prezentat pe miliardarul Bezos.

Percheziții la domicilul mondenilor Brigitte și Florin Pastramă. Sunt cercetați de poliție că vindeau măști de protecție contrafăcute

Cine este iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Ziarista Lauren Sanchez și-a început cariera de reporter și prezentatoare TV la canalul Fox 11. A lucrat la emisiuni matinale ca ”Good Day LA”, ”Extra” și ”So You Think You Can Dance”. În paralel a activat ca pilot de elicopter . Deține propria companie de filmări aeriene. Jeff Bezos a angajat firma lui Sanchez pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.

Divorțul lui Bezos de fosta sa soție s-a pronunțat în 2019, fosta doamnă lăudându-se cu o ”negociere” de 35 miliarde dolari, după ce  acesta a semnat actele pentru renunțare la acțiunile Amazon. Ceea ce a transformat-o în cea de-a treia cea mai bogată femeie din lume.

Antonia a primit inelul de la Alex Velea, după 8 ani de relație. ”Te iubesc până dincolo de moarte!”

Ultimele Articole