AcasăPoliticCiolacu îl demite din funcție pe directorul de la Apele Române care...

Ciolacu îl demite din funcție pe directorul de la Apele Române care a fost prins la volan fără permis de conducere

Probleme mari pentru directorul de la Apele Române. Acesta își va pierde funcția, având în vedere ilegalitatea comisă. Marcel Ciolacu anunță că Gabriel Francisc Stika, din partea PSD va fi demis din funcție.

Amintim că directorul de la Apele Române, Gabriel Francisc Stika (PSD), a fost prins de polițiști în noaptea de 11 august, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că acesta va fi suspendat din funcţie, iar în cauză s-ar fi deschis dosar penal.

La rândul său, directorul de la Apele Române a confirmat că a fost oprit în trafic în data de 11 august, dar a evitat să spună dacă avea permisul suspendat la acel moment. Gabriel Francisc a spus doar că a mai fost oprit în trafic în urmă cu ceva timp, doar că la momentul respectiv, avocatul său a contestat procesul verbal.

Totodată, a spus că nu are informaţii despre faptul că i s-ar fi deschis acum dosar penal. Trebuie menționat că Gabriel Francis este un apropiat al ministrului Sorin Grindeanu, fiind puternic susţinut de acesta pentru funcţia de director la Apele Române. Totodată, el a fost director al Direcţiei de Drumuri în perioada 2018-2020.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.