x


  • EUR
    4.8423
    USD
    4.2788
string(7) "politic"

CIOLACU spune care este de fapt ”eșecul guvernării PNL”

Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei, susține liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.06.2020, 12:27

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză că „amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al Guvernării PNL în gestionarea pandemiei”, adăugând că liberalii „sunt principalii vinovați morali”, care „au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare”.

 

„Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele!

 

Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat iderii PNL de o lună încoace:

 

Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

 

Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

 

Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial “ori ești precaut, ori prost“.

 

Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”, se afrată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.