CNAS angajează IT-işti. Salarii nete de 22.000 de leiCentrul Național de Asigurări Sociale (CNAS) caută să angajeze un expert în hardware și virtualizare, un expert în baze de date și un expert în dezvoltare și operare (DevOps), oferind candidaților salarii brute lunare de până la 37.835 de lei.

Cei trei candidați selectați pentru aceste poziții vor fi angajați pe o perioadă determinată, care coincide cu durata proiectelor informatice pentru care sunt necesari acești specialiști.

Pentru a fi eligibili pentru una dintre pozițiile disponibile, candidații trebuie să aibă diplomă de licență sau masterat în domeniul IT, să aibă cel puțin doi ani de experiență profesională dovedită în domeniul studiilor și să fi fost implicați în implementarea unui sistem informatic complex în cadrul unei echipe, care a implicat integrarea hardware-ului, software-ului și a bazelor de date.

Persoanele interesate pot depune dosarul de înscriere până la data de 16 aprilie 2024, ora 17:00, la sediul CNAS. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, tot la sediul CNAS.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed