Ăsta da cadou business! Codin Maticiuc a primit un dar neașteptat. Astăzi e de 10 ori mai valoros

Asta da cadou business! Soțul Deliei l-a ajutat pe multimilionarul Codin Maticiuc să devină și mai bogat. Răzvan Munteanu i-a făcut cadou excentricului afacerist un Bitcoin ce, la vremea respectivă valora circa 5.000 de dolari americani.

Astăzi, după patru ani, cadoul primit de la Delia și Răzvan Munteanu (investitor în imobiliare și specialist în tranzacțiile cu monede virtuale) valorează peste 50.000 de dolari. ”Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am”, a povestit Codin Maticiuc în podcastul lui de pe YouTube.

Codin Maticiuc a primit un un Bitcoin care astăzi valorează peste 50.000$

Oana Cuzino, proces cu Primăria Capitalei dar și cu primarul. În joc, o proprietate a vedetei de milioane de euro

Codin Maticiuc a primit un dar neașteptat. Astăzi e de 10 ori mai valoros

Anteprenor cu multiple investiții și manager al soției sale, Răzvan Munteanu a avut mai multe cluburi în Centrul Istoric înainte să investească într-o importantă casă de discuri, dar și imobiliare. Însă cu mult înainte să întâlnească succesul în afaceri, Răzvan Munteanu a făcut primii bani din vânzări cosmetice. ”Am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business… dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun”, spune soțul Deliei Munteanu.

Cel mai iubit actor român, Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! ”Mai am ceva planuri cu mine, cu voi. Nu a venit momentul nostalgiilor”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri