Coinbase Global a lansat marţi o platformă de tranzacţionare a instrumentelor derivate pentru criptomonede

Platforma va permite utilizatorilor instituţionali din jurisdicţiile eligibile din afara SUA să tranzacţioneze cu contracte futures perpetue, a spus Coinbase.

Sectorul activelor digitale îşi revine după mai multe falimente de anul trecut, inclusiv falimentul platformei de criptomonede FTX a lui Sam Bankman-Fried.

Luna trecută, directorul general al Coinbase, Brian Armstrong, a avertizat că firmele cripto se vor dezvolta în ”paradisuri offshore”, cu excepţia cazului în care SUA şi Marea Britanie îşi vor face regulile pentru acest sector mult mai clare.

Coinbase, angajată într-o luptă cu Comisia pentru bursă şi valori mobiliare din SUA, a declarat marţi că ţări din întreaga lume se dezvoltă ca hub-uri criptografice datorită unui cadru de reglementare responsabil.

”Ne-am dori să vedem că SUA adoptă o abordare similară, în loc de reglementare prin forţă, ceea ce a condus la o tendinţă dezamăgitoare a dezvoltării criptomonedelor în SUA”, a spus bursa cripto. Separat, o altă platformă pentru tranzacţionare de criptomonede, Gemini, a lansat marţi o platformă de derivate pentru tranzacţionarea de contracte futures perpetue, în afara jurisdicţiei SUA.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed