Companie: Angajaţii care vor să lucreze de la distanţă, din Eforie, în lunile mai şi iunie, plătesc de la 330 de euro pentru două săptămâni de cazare în apartamente de vacanţă, într-o campanie early booking

„Tarifele pentru apartamentele de vacanţă pe litoral operate de compania Rezident sunt reduse cu 10% până la finalul lunii martie, în campania early booking, şi pentru prima dată în ultimii ani rezervările au început să fie făcute încă de la finalul anului trecut. Din 2022, Rezident transformă unul dintre apartamentele sale în “apartament pet friendly”, pentru cei care pleacă în vacanţă cu animalul de companie. Şi tot în premieră, lunile mai şi iunie sunt dedicate celor care lucrează la distanţă, compania lansând programul “Work from Eforie”, cu tarife de la 330 de euro pentru două săptămâni de cazare”, arată compania.

Rezident estimează că va fi un sezon mai bun, cu o creştere de 10% faţă de 2021, când gradul de ocupare a fost de 60%, per ansamblu, cu un vârf de 97% în luna august.

“Păstrăm tarifele din 2021 în acest an şi pentru că sunt semnale că ne aflăm spre finalul pandemiei preconizăm că în 2022 vom înregistra un număr de turişti mai mare în comparaţie cu vara trecută”, declară Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Apartamentele de închiriat în regim hotelier din Eforie Nord, ai căror clienţi sunt de regulă familiile cu copii, dar şi grupuri de prieteni, costă începând de la 200 de lei/noapte în perioada de early booking.

“Este cel mai mic preţ pentru un astfel de spaţiu de cazare de pe litoral, care poate găzdui patru persoane şi are toate dotările unui hotel, inclusiv servicii de curăţenie. Cele cu vedere la mare costă 285 de lei/noapte pentru patru persoane, în timp ce apartamentul care poate găzdui şase persoane, având două dormitoare, costă în early booking 405 lei/noapte”, declară Alexandra Bogatu.

Apartamente sunt căutate pentru dotări şi servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepţie online 24/7, servicii de curăţenie şi curăţătorie, parcare, şezlonguri pe plaja din apropiere.

„Oaspeţii gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă”, mai arată compania.

Încă din decembrie au fost făcute mai multe rezervări cu tariful de early booking, inclusiv cu  vouchere de vacanţă. Primii cumpărători sunt familii de prieteni cu copii mici, care se bucură de toate facilităţile apartamentelor.

“Noutatea veriii este că permitem oaspeţilor să vină în vacanţă cu animalul de companie, pisică sau câine, indiferent de dimensiunea acestuia. Ne-am gândit la confortul lor în concediu şi să îi scutim de stresul şi cheltuiala de a-l lăsa într-un hotel de animale ori la rude sau prieteni“, declară fondatorul Rezident.

Din mai şi până la jumătatea lunii iunie, apartamentele în regim hotelier pot fi închiriate pentru munca la distanţă de la mare. Tariful pentru două săptămâni este de 330 de euro/apartament, pentru o lună, 550 de euro.

“Este pentru prima dată când exploatăm în acest fel începutul de sezon, care atrage, de regulă, un număr mic de turişti. Îmbinând utilul cu plăcutul, cei care au posibilitatea de a lucra de oriunde au ca variantă apartamentele de la malul mării. Litoralul le poate oferi un alt tip de relaxare după program”, precizează Alexandra Bogatu.

Înfiinţată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit iniţial cu trei apartamente în centrul Bucureştiului şi s-a extins la 39 în prezent: 27 în Bucureşti, 11 la Eforie Nord şi unul la Predeal, investiţia realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiere pentru perioada dorită de clienţi, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed