Cîțu, nou atac la ministrul Rafila: Câteodată te prind din urmă ipocriziile

Liderul PNL, Florin Cîțu, a criticat din nou, marți, modul în care ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, gestionează situația epidemiologică.

„Mă uit ca orice român la situație și văd două elemente: crește numărul de persoane infectate, scade numărul de persoane vaccinate. Eu știu că în vară, de pe băncile Parlamentului, eram acuzați de oameni care astăzi au puterea deciziei că nu crește campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. Astăzi vedem același lucru fără niciun fel de soluții. Așa se întâmplă în viață, câteodată te prind din urmă ipocriziile. (…) Ministrul Sănătății este acolo pentru a rezolva problemele. Astăzi avem un număr mare de persoane infectate, număr mic de persoane vaccinate”, a afirmat Florin Cîțu.

Liderul PNL a fost întrebat și dacă adoptarea certificatului verde la locul de muncă mai este oportună.

„Să nu ne învârtim în jurul certificatului. Trebuie să ne gândim la soluții care să ducă la obiective. Care sunt obiectivele? Obiectivul nostru este de a avea mai puține persoane infectate. Hai să vedem care sunt soluțiile. Dacă vrem mai multe persoane vaccinate, hai să vedem soluțiile. Poate certificatul e una dintre ele, poate nu, dar până la urmă eu aici am o problemă, că nu văd care e obiectivul. Dacă nu am un obiectiv, nu pot să judec dacă cineva își face treaba sau nu. Oricum, evaluarea o face premierul și dacă premierul e mulțumit, e bine atunci”, a susținut Florin Cîțu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri