Consilierul lui Putin, declarație năucitoare: „Nu suntem în război cu Ucraina, pentru că nu putem avea ură pentru ucrainenii de rând”

Rusia nu este în război cu Ucraina; conflictul este o încercare a Occidentului de a se împotrivi Rusiei folosindu-se de ucraineni, a declarat secretarul Consiliului de Securitate a Rusiei, Nicolai Patrușev, unul dintre cei mai apropiați consilieri ai lui Vladimir Putin.

„Evenimentele din Ucraina nu sunt un conflict între Moscova și Kiev, aceasta este o confruntare militară între NATO – mai ales Statele Unite și Anglia – și Rusia. Pentru că se tem de un conflict direct, șefii NATO îi duc pe unii dintre ucraineni la moarte sigură”, a declarat Nicolai Patrușev într-un interviu pentru air.ru, preluat de TASS.

El a mai spus că, prin operațiunea militară specială, Rusia „își eliberează regiunile de sub ocupație și trebuie să pună capăt experimentului sângeros al Occidentului de a distruge poporul ucrainean frate”. „Nu suntem în război cu Ucraina, pentru că, prin definiție, nu putem avea ură pentru ucrainenii de rând”, a mai afirmat Patrușev. Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei a precizat că tradițiile ucrainenilor sunt apropiate de cele ale rușilor și că moștenirea poporului rus nu poate fi separată de cultura ucrainenilor. 

„Vă rog să rețineți că în Crimeea limba ucraineană este menținută ca una dintre limbile de stat. Centrele de cultură ucraineană, ansamblurile de cântec și dans ucrainean funcționează în continuare în multe orașe.”  Patrușev a mai spus că, „cu cât ucrainenii își vor da seama mai repede că Occidentul se luptă cu Rusia folosindu-se de ei, cu atât vor fi salvate mai multe vieți”.

„Mulți au realizat asta de mult timp, dar le este frică s-o spună, de teama unor represalii. Occidentul nu are de gând să salveze viața nimănui pe seama bogăției și ambițiilor sale. În același timp, americanii, britanicii și ceilalți europeni creează adesea iluzia că ei protejează civilizația împotriva barbariei.”

„Întreaga poveste cu Ucraina a început la Washington, pentru a pune în aplicare tehnicile de a dezbina un popor. Milioane de oameni au interzis să vorbească limba rusă, limba lor maternă, sunt obligați să-și uite originile. Pentru a-și realiza ambițiile, Occidentul distruge practic poporul ucrainean, obligând generația activă să moară pe câmpul de luptă și ducând restul populației în sărăcie”, a mai declarat Nicolai Patrușev.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed