AcasăMoney&PeopleCrăciun fără Ștefan Bănică Jr. și Hrușcă la Sala Palatului! Lista concertelor...

Crăciun fără Ștefan Bănică Jr. și Hrușcă la Sala Palatului! Lista concertelor reprogramate pentru 2021

Marile evenimente concertistice ale toamnei  se mută încet, încet, pentru 2021, având în vedere că limita de 500 spectatori e valabilă doar pentru evenimente în aer liber. Deși regulile împotriva răspândirii coronavirusului s-au mai relaxat, tot fac imposibilă organizarea unor evenimente majore de interior

Ștefan Bănică Jr (de 19 ani solistul recordman la număr de bilete vândute la Sala Palatului) și Ștefan Hrușcă nu s-au grăbit să-și rezerve date pentru sfârșitul lui 2020. Money&People vă prezintă în exclusivitate evenimente concertistice reprogramate pe anul viitor.

Boney M feat Liz Mitchel (programat pentru 20 septembrie) reprogramat pentru 28.02.2021

Tudor Gheorghe ”Risipitorul de frumuseți” (programat pentru 27 septembrie) reprogramat pentru 6.05.2021

Lăutarii Bucureștiului (programat pentru 22 septembrie), reprogramat pe 2.04.2021

Fuego-”Simfonic” (programat pentru 10 octombrie), reprogramat la o data ce nu a fost încă stabilită

Toto Cutugno reprogramat pentru 27.02, 2021

Pink Martini reprogramat pentru 12.04, 2021

Goran Bregovici (programat pentru 30 septembrie)-anulat!

”Potcoava de Aur” (programat pentru 8 octombrie)-anulat!

Iris-Cristi Minculescu (programat pentru 24 octombrie)-anulat!

Paul Surugiu ”Fuego”: ”La cum arată lucrurile în prezent, mi-e greu să cred că-mi voi putea realiza acest vis. Mă doare tare că lucrurile s-au întâmplat astfel. Concertul era programat pentru luna martie, apoi în iunie, acum în octombrie și probabil va fi reprogramat pentru luna martie a anului următor. Oamenii trebuie să stea liniștiți pentru că biletele se reprogramează și totul va fi în regulă din acest punct de vedere. Producția e una amplă și nu poate fi realizată în condițiile date. Dincolo de costuri, chiar dacă am investit deja sume mari, este vorba despre distribuție. Pe scenă sunt 130 de artiști, membri ai Orchestrei Metropolitane București și ai Corului Accoustic. Lor li se adaugă dansatori și desigur, invitații speciali. Cu distanțare este imposibil să realizăm această producție, care reprezintă un alt nivel pentru mine”

Ștefan Bănică Jr: ”Mă gândesc la o soluție pentru concerte, dar, deocamdată, toul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul, ținând cont că mulți dintre spectatori vin din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și mai tare decât am făcut-o până acum”

 

Ultimele Articole