Crimă pe muzica lui Alex Velea! Solistul a ajuns la poliție să dea declarații

Alex Velea și Antonia au fost audiați ca martori după ce au cântat la o petrecere privată la un hotel din zona Padina din Munții Bucegi. Chef încheiat cu o crimă oribilă.

Un bărbat prezent la petrecerea unde vedete au cântat, a fost omorât cu 20 de lovituri de macetă. Solistul a ajuns la poliție după ce un agresor, care l-a hăcuit de-a dreptul pe un alt participant la chef, a postat imagini și poze  în care apare alături de vedetă, instantanee de la respectiva petrecere. Crima avut loc în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, poliția fiind sesizată cu privire la înjunghierea unei persoane.  Potrivit martorilor, la cheful concertistic, găzduit de un hotel cunoscut, s-a aprins un conflict între victimă, patronul unei firme de pază din Dâmbovița, și trei bărbați, frați, pe tema dedicațiilor muzicale.

Unul din cei trei, cunoscuți drept membri ai unei grupări interlope din Capitală, l-ar fi ucis cu săbăticie pe cel cu care a intrat în conflict, acesta cerându-le socoteală pentru calomnii adresate sotiei sale. Imediat au fugit de la fața locului cu o mașină, fiind surprinși de polițiști în dreptul unei alte cabane și reținuți.

Crimă pe muzica lui Alex Velea! ”Ancheta este în curs de desfășurare. Aseară a fost făcut un apel la 112 că în zona montană un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, a fost identificata victima, un bărbat de 41 de ani. Persoanele bănuite, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, se află acum în custodia poliției. Urmează să se stabilească participarea lor la conflict și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege. Se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procurorii de pe lângă Parchetul Dâmbovița”, a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.

 La petrecerea încheiată tragic, pe lângă Alex Velea și Antonia a cântat și Alina Eremia iar dj a fost Tinu Vidaicu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri