Cristi Chivu, tun imobiliar de un milion euro! Și-a vândut supervila din Corbeanca la un preț astronomic

0

Noul proprietar al domeniului și vilei este Ștefan Vuza, patronul ChimComplex Botzești care a cumpărat și Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Afaceristul a bătut palma cu Chivu, pentru  proprietatea de peste 1000 mp care este compusă din o mulțime de spații de recreere: un cinematograf,  sală de evenimente, sală de fitness, o sală de biliard, pistă de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Comparabilă cu vilele marilor staruri de la Hollywood, fosta reședință a familiei Chivu (FOTO) mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Viața lui Cristi Chivu înregistrează suces după success. Fostul căpitan a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, Italia și se ocupă de echipa Under 18 a clubului său preferat, Inter Milano. În trecut, românul a pregătit formațiile U14 și U17 ale clubului din Milano care a câștigat Champions League. Practic este orașul unde Cristi Chivu a locuit în ultimii 10 ani și unde a hotărât să se mute definitiv cu soția și cele două fetițe ale sale.

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai ultimilor 20 de ani. Din păcate, a trebuit să pună capăt carierei prematur, la doar 33 de ani, din cauza accidentărilor. El s-a retras din activitate în 2014, când era legitimat la Inter Milano, echipă cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător.În casa din Corbeanca, Chivu și familia sa au filmat un popular spot publicitar la o companie de telefonie mobilă (FOTO).