Cristian Hrubaru, cu motocicliștii la munca de jos. ”S-au construit condiții decente pentru 60 de copii abandonați”

0
82

Cristian Hrubaru a trecut cu motocicliștii la munca de jos! Cu mistria, lopata și roaba, cel ce dă ora exacta în rockul țării, alături de 100 de motocicliști voluntari, au reabilitat 5 centre de plasament. Pe viitor, 60 de copii instuționalizați din Râmnicu Sărat vor trăi în condiții decente.

Renovările au început în urmă trei săptămâni, iar, în fiecare weekend, motocicliști veniți din toată țara au muncit și dormit campați pe stadionul local. Șantierul a implicat refacerea zidăriei, înlocuirea mobilierului, realizarea de acoperișuri noi, grupuri sanitare moderne, construcția de garduri, văruirea pereților exteriori, înlocuirea gresiei. Voluntarii din Bikers for Humanity, care au sudat, văruit și carat roabe cu materiale de construcții și moloz sub supravegherea unui diriginte de șantier, s-au implicat și la refacerea locurilor de joacă și spațiilor verzi din cadrul centrelor de plasament.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu afacerea Adelinei Pestrițu: ”Vinde Rolex-uri fake obosite din Turcia”

Cristian Hrubaru, cu motocicliștii la munca de jos. Pe viitor, 60 de copii instuționalizați din Râmnicu Sărat vor trăi în condiții decente

”Nu este prima oară când ne întâlnim sub semnul muncii, la lopată, sub acest proiect frumos marca Bikes for Humanity, ajuns la o nou ”strigare”. Merită să ne strângem din toată țara, să construim condiții decente de cazare pentru cei mai puțini norocoși dintre noi. Copiii sunt abandonați ori care provin din familii discuncționale, cu șanse mici de reintegrare în familie”, ne spune Hrubaru, prim dj-ul Rock FM și unul din inițiatorii campaniei umanitare ce a ajuns cea mai mare acțiune umanitară a motocicliștilor din România. O campanie la care și-au adus contribuția prin obiecte personale scoase la licitație  multe vedete ale sportului și rock-ului românesc.

Băiatul Andreei Esca a împlinit 18 ani! ”O să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mama”