Cristina Neagu s-a umplut de bani! A devenit cel mai bine plătită handbalistă din lume

0

Cristina Neagu (33 de ani) a semnat un nou contract cu CSM București, unul care-i va aduce și un plus important din punct de vedere financiar.

Cea mai bună handbalistă a lumii este acum și sportiva din acest domeniu cu cel mai mare salariu din lume. La băieți, Karabatic, Hansen, Sagosen au aproximativ un milion de euro pe sezon.

Neagu, care evoluează la CSM București din 2017, și-a prelungit actuala înțelegere cu doi ani, după ce a fost ademenită și cu un salariu pe măsură. Potrivit unor surse Digi Sport, Cristina va încasa acum un salariu în valoare de 20.000 de euro pe lună, după ce până acum a fost remunerată cu 17.500 de euro.

Salariul pe care-l va primi de acum înainte Neagu este cel mai mare din handbalul feminin mondial. Până acum, Amorim, de la Rostov, avea 18.500 de euro pe sezon.

În România, al doilea contract la fete îl are Alexandrina Barbosa (35 de ani), legitimată la Bistrița, cu aproximativ 15.000 de euro pe lună. Sportiva din Portugalia a jucat și la CSM București (2020-2021), dar a avut parte de un salariu mai mic: 12.500 de euro.