CTP intervine: Ce să spun. Se ceartă acum premierul Cîțu cu ministrul Voiculescu

Mai exact, CTP este de părere că cei doi „își pierd vremea cu tot felul de futilități” din cauza legalității deciziei de publicare a datelor privind testele COVID pe județe.

„Autoritățile, unele dintre ele, își pierd vremea cu tot felul de … futilități. Ce să spun. Se ceartă acum premierul Cîțu cu ministrul Voiculescu pe cine, dacă trebuie niște avize pentru datele care se comunică. Domne, cum e posibil să ajungă în public așa ceva? Asta e problema aici. Ai o problemă, domne, ai primit avizele, dumneata de la ministerul Sănătății, domnul Voiculescu, ca să dai cifrele către public? Dacă se cer acele avize…

Căutăm 10 copii cu inițiativă și idei de afaceri. Aplică acum pentru o bursă pentru copilul tău prin VERTIK Junior

Domnul Voiculescu spune că nu e nevoie, că nu se cer, domnul Cîțu trimite Corpul de Control, să verifice la Ministerul Sănătății. De ce este nevoie de această desfășurare de contre sub ochii publicului, care-i interesat acum de câte vaccinuri mai vin în România, când se pot vaccina oamenii.

Și, firește, de câți oameni sunt în ATI în suferință și mor acolo.

Și ăștia doi se apucă să se contreze public. Nu puteau, domne, să rezolve… Asta e problema fundamentală în acest Guvern. Nu puteau să rezolve problema la telefon? Domnu Voiculescu, cum e domne, ai avize la chestia aia? Păi n-am. Sau am, dar nu e nevoie. Bine, stai să vedem. Întreb aici pe consilierii mei și ne lămurim la telefon. De ce trebuie să expui publicului așa ceva?

Dacă vorbim rece acum, calcul real politic de voturi de popularitate, nu câștigă nici unii nici alții. Nici PNL-ul, nici USR-ul, nici Cîțu, nici Voiculescu. Pierd cu toții din hârjonelile astea stupide” – a declarat scriitorul în emisiunea ”Piața Victoriei” de la Europa FM, difuzată pe PRO TV PLUS.

Cearta dintre cei doi oficiali români a izbucnit după ce premierul Florin Cîţu a anunţat că vor fi făcute verificări dacă Ministerul Sănătăţii a respectat legislaţia atunci când a publicat date referitoare la pandemie, deoarece, în opinia sa, erau necesare mai multe avize.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed