x


 • EUR
  4.8387
  USD
  4.3203
string(9) "lifestyle"

Cum poți câștiga bani jucând Sizzling Hot

Aparatele de sloturi nu necesită cunoștințe profunde despre mecanică, nici abilități speciale. În timpul rotirilor se formează combinații aleatoare de simboluri, în mod imprevizibil. Dar orice jucător este atras de premiile oferite de sloturi. Mulți fani analizează sloturile, căutând strategii și metode care să le dezvăluie cum să câștige bani jucând sloturi.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.10.2019, 8:14

Pentru a învăța cum să câștigi la sloturi precum Sizzling Hot este necesar să înțelegi de ce depinde premiul, ce îl influențează și dacă există strategii care garantează premiul.

Cum să câștigi bani jucând sloturi

Una dintre caracteristicile indicate  de majoritatea aparatelor este „procentul teoretic de rentabilitate” (RTP). Parametrul arată ce sumă din pariurile plasate va încasa jucătorul ca premiu pe termen lung. Jucătorii neexperimentați cred greșit că procentul indicat va fi returnat în timpul unei sesiuni de joc. Din păcate, nu este așa.

Procentul premiului oferit de un slot este indicat pentru funcționarea aparatului în întregime. Aparatul nu poate distinge când un utilizator termină jocul și îl începe un altul. Mecanismul de calcul este un proces unit. Slotul calculează soldul introdus, iar pe baza acestor date se calculează suma care trebuie returnată pentru rotirea rolelor.

Vom analiza RTP-ul prin intermediul unor exemple:

Sizzling Hot Deluxe. Procentul teoretic indicat de producător este de 95,66%;

Sizzling Hot Quattro. RTP-ul este de 95,36%;

RTP-ul pentru Sizzling Hot 6 Extra Gold este de 95,06%.

Dar acest lucru nu garantează că acest procent de câștiguri va fi acordat unui anumit jucător care dorește să știe cum poate câștiga la jocurile sloturi.

De ce o persoană pariază și câștigă alta?

Baza funcționării fiecărui aparat de joc este procesul matematic complex care constă în generarea de numere aleatoare. Această funcție face ca diverse combinații câștigătoare să apară pe ecranul jocului. Nu există scheme care să influențeze frecvența apariției secvențelor câștigătoare. Nu poți prezice runda câștigătoare sau invers. Singurul „indiciu” care sugerează sumele câștigurilor este RTP-ul.

Având în vedere că aparatul nu distinge sesiunile de joc, se poate spune că slotul consideră jocul ca un proces continuu. Calculează pariurile plasate și returnează pas cu pas procentul acestei sume sub formă de premii. Returnarea fondurilor investite va avea loc pe termen lung. Prin urmare, este posibil ca slotul să returneze premiul unui alt jucător.

Această caracteristică a contribuit la crearea mitului despre aparatele cu „premii rapide”. Unii jucători susțin că, cu cât aparatul oferă premii după o perioadă îndelungată, cu atât este mai mare șansa de a câștiga jackpotul. Nu este chiar așa. Procentul premiului este acordat în etape cu frecvență imprevizibilă.

Sloturi: cum să câștigi premii mari cu jocuri rezonabile

Procentul de profitabilitate nu este singura caracteristică care determină recompensele slotului. Un alt indicator important este volatilitatea, caracteristica frecvenței și a sumelor premiilor. Combinațiile la aparatele cu volatilitate ridicată se realizează foarte rar, dar oferă recompense mari. De asemenea, la aparatele de sloturi din seria SIzzling Hot, două imagini cu cireșe acoperă adesea investiția cu o rotire. Cele mai profitabile combinații nu numai că rambursează pariul, ci atrag după sine și credite suplimentare ale câștigului net. Este primul indiciu care te va ajuta să înțelegi cum să câștigi la sloturi cu fructe.

Cel mai mare premiu în cazul slotului Sizzling Hot este de 500.000 de credite, la Sizzling Hot Deluxe este de 100.000 de credite, iar la Sizzling Hot Quattro este de 50.000 de credite în cazul plasării unui pariu maxim. Dar nu este ușor să câștigi aceste premii. Cu cât este mai profitabilă secvența, cu atât este mai mică posibilitatea formării acestei combinații în timpul jocului.

Jucătorii studiază diverse tactici oferite pe net. De exemplu, sistemele de pariuri Martingale sau așa-numitele “piramide”. Dar aceste tactici nu sunt eficiente atunci când vine vorba de jocuri de sloturi, chiar dacă funcționează la jocuri riscante sau la ruletă. Cert este că ruleta are un număr limitat de numere și parametri, în plus, este oferit istoricul etapelor anterioare. Numărul de secvențe câștigătoare posibile la sloturi este mult mai mare și, prin urmare, șansa de câștig nu poate fi calculată.

Strategiile care sugerează cum să câștigi jucând Sizzling Hot sunt limitate la organizarea corectă a sesiunii de joc. Jucătorii cu experiență recomandă:

 • – familiarizează-te în prealabil cu versiunile gratuite ale sloturilor;
 • – stabilești limita soldului și nu depune bani în cont în timpul jocului;
 • – determină limitele de profit și pierderi și încheie jocul în cazul atingerii uneia sau altei limite stabilite.
 • – atitudinea potrivită față de sloturi și capacitatea de a opri jocul la timp nu garantează premii mari, dar îți vor garanta că vei avea parte de un joc sigur și plăcut. Mult succes îți dorim!